marți, 17 mai 2011

Preluca MTB Maraton 2011


La mijloc de Mai ne-am bucurat de un sfarsit de saptamana intens din punct de vedere competitional.
Sambata, 14.05.2011, ne-am trezit cu noaptea-n cap pentru ca la ora 6:30 sa pornim din fata magazinului Maros Bike spre Copalnic-Manastur, undeva prin Maramu', acolo unde s-a desfasurat a doua editie a Maratonului MTB Preluca.
Mi-am incalcat promisiunea de anul trecut de a nu mai participa la acest concurs pana nu am confirmarea ca totul e ok d.p.d.v. organizatoric. Totusi, m-am limitat la a participa la proba de 35 de km avand in vedere ca ma asteptau doua zile de concurs in acelasi weekend.
La ora 10 am bagat FOCUS-ul in viteza (una din putinele care mi-au mai ramas pentru ca  am trecut pe 2 placi ca tot omu care vrea sa convinga lumea ca "inca poate") si am trecut in fata plutonului, bazandu-ma pe faptul ca stiam in mare masura traseul de la editia trecuta. Din pacate, nu mare mi-a fost mirarea sa observ ca inca sunt grave probleme cu marcarea traseului la acest concurs. Ma asteptam, dar speram la o usoara evolutie fata de prima editie. La un moment dat am facut cale intoarsa deoarece nu mai era nici un marcaj de vre-un kilometru incoace, pana cand m-am intalnit cu riderul de pe locul doi si l-am lasat sa ma ghideze putin.
Inafara de primii 5 km, am facut o cursa solitara dar m-am bucurat de un traseu frumos si de noua transmisie care cred ca s-a potrivit ca o manusa acestui traseu.
Am terminat cursa pe locul 1 cu un timp de 1:44:00, urmat la 3 minute de Kelemen Arpad si la 4 minute de Ely.
Sper ca anul viitor marcajele sa fie prezente acolo unde e important sa fie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu